11 januar, 2015

Årets TV julekalendere

På DR:

julÅrets julekalender på DR handler om den 13-årige pige Sofie som bor i Dragør. Hun er lidt af en videnskabsnørd. Sofies største ønske er at hendes forældre, som blev skilt ved sidste jul finder sammen igen, så de kan holde jul som en rigtig familie.
Helt tilfældigt kommer Sofie på en tidsrejse, da hun finder en af hendes farfars opfindelser. Så hun tager tilbage til dengang, hvor hendes forældre var unge. Her vil hun forsøge, at få dem til at undgå skilsmissen.
Rollen som Sofie spilles af 15 årige Babiane Ivalo Kreutzmann. Én af hovedrolleindehaverne Hannibal Harbo Rasmussen kendt fra DR Ramasjang serien “PendlerKids”.

På TV 2:

Efter sidste års julekalender ’Tvillingerne og Juleanden’ har TV 2 valgt at det bliver en genudsendelse som vises i år.
Fra 1. december sender Tv 2 en af sine største og mest klassiske julekalenderer, “Pyrus-Alletiders julemand”
“Pyrus-Alletiders julemand” havde premiere i 1997, og blev genudsendt i 2007 og er som de andre i Pyrus serien, skrevet og instrueret af Martin Miehe-Renard og produceret af Frontier Adaptor.
pyrus
Siden 2010 har Tv 2 hvert år genudsendt “The Julekalender” og forsøget har været at gøre det til en tv-juletradition ligesom Disneys juleshow og 90 års fødselsdagen.
Julen handler om traditioner, og The Julekalender er en tradition, vi har med seerne sagde TV 2’s tideligere programchef i et interview i 2012.
Men i år bliver The Julekalender ikke sendt på skærmen.

Vi glæder os personligt mest til den nye julekalender ”Tidsrejsen”
Vi synes, den lyder rigtig sjov og spændene.

Af: Iben og Alberte


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv, hvad du synes om denne artikel.