14 januar, 2015

Knækbrød med megaaaa sprød kant

Hjemmelavet knækbrød.

Det er godt for maven, det er meget let at lave. Vi har selv lavet den her og det smager himmelsk.
Hvis du skal lave en lille snack er det fanatisk i stedet for slik en fredag aften, eller hvis du skal have gæster er det også godt som forret med en lille reje på.

Opskriften:
Ca. 1 bradepande
1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl hvedemel
1 dl koldt vand
1/4 dl olie
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver

Sådan gør man:
Bland alle ingredienserne sammen og lad det hvile i 15 min. Derefter ligges dejen mellem to stykker bagepapir på en bageplade, og rulles så tynd som muligt. Tag det øverste stykke bagepapir af og skær med et pizzahjul firkanter i dejen så store man vil have knækbrødene. Put dem i en 200c. forvarmet ovn i ca. 15 min eller til de er let gyldne.
 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv, hvad du synes om denne artikel.