08 april, 2015

Årets Paradise Hotel

Dette års paradise hotel er blevet skudt godt igang. Der er masser af drama, kærlighed og ikke mindst vilde fester. Men selvom programmet er så populært er programmet allerede nået halvvejs, da programmet kun har 40 afsnit i år. Grunden til at der næsten ikke er nogle afsnit i år er fordi Tv3 har sagt at dette år skal der ikke være tid til så meget druk, fest og hygge. Dette års Paradise er der mere taktik og spil med.

Der tjekkede 11 ind til at starte med. Men første afsnit var ikke kun hygge. Drengene tjekkede ind på "Paradise Motel". Hvor pigerne så skulle vælge hvilke 3 drenge de helst ville have inde på hotellet.
Deltagerne nu er stadigvæk det samme antal men flere piger end drengene. Det vil sige at de sidste 4 uger har pigerne været udsat til parceremonierne. 

  
Theis på 22 år er den kloge og politiske dreng inde på hotellet. Han er meget klog og derfor syntes de andre deltagere også godt at han han komme med en masse "mærkelige" ord. Men han er gode venner med alle inde på hotellet og han er meget taktisk. Derfor tror vi at han godt kunne være årets vinder.

Skrevet af: Nanna, Julie og Lea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv, hvad du synes om denne artikel.