16 november, 2016

Salerno var en stor succes!

Salerno 20169. a har haft udveksling med Italien i uge 44.. Vi rejste til Salerno søndag morgen, og kom hjem lørdag nat. Vi havde en masse gode oplevelser med både hinanden og deres værts familier. Vi var ude og se en masse natur og de fik et indblik i Italienernes kultur. Vi fik en masse smagsoplevelser, både gode og dårlige.

Første dag var vi på Amalfi kysten, hvor der blev gået op og ned af bjerge, svømmet i middelhavet og set en masse kulturelle kirker. Amalfi kysten er meget kendt for dens smukke by og smukke natur, som vi kun kan give ret i.
Vi havde en familie dag, hvor det gik ud på vi skulle bruge hele dagen på at være sammen med vores værts familier. Nogle hyggede sig i grupper, hvor de var på shoppetur i Salernos indre by. Hvor andre var sammen med kun deres værts familie, hvor der selvfølgelig også blevet lavet hyggelige aktiviteter.

Vores højtespunkt på ugen, var vores afslutningsfest hvor der blev spist seks forretter, en mellemret, to hovedretter og til sidst to desserter. Der blev spillet fremragende live musik, og både børn som voksne dansede.
Vi synes at det var en mega god oplevelse.Vores personlige mening er at det har været super godt, på grund af man lærer virkelig meget af sådan nogle udvekslinger.

Freja og Josephine.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv, hvad du synes om denne artikel.