25 marts, 2015

8. klasserne på tur til Ryslinge

Her til eftermiddag var 8. klasserne taget hele vejen til Ryslinge for at se Rock musicalen Distortion. Det var eleverne i 7-8-9. klasse, der havde lavede en fremragende musical, med både sang, musik, skuespil og dans på et højt niveau. Det var en rekonstruktion af filmen distortion. 

Det handlede om livet som en verdenskendt rockstjerne, som skal leve op til alle forventninger fra alle de skrigende fans.


Det er to forskellige miljøer, som mødes. Det ene er det rocket, det andet er det fine og det konservative, som vil have lukket alle de barer, som booker Tracee Rose, som er den rockstjerne, musicalen handler om. 

Sangerne og musikerne lød helt professionelt, og man skulle tro man var på en efterskole, hvor man arbejder med musikken hver dag, og ikke en helt normal friskole ude på landet. Man får indblikket i det er en meget kreativ skole, med velarbejdende og professionelle lærer. 
Dog var dansene ikke så gode som resten af stykket fejl, så det kunne godt være øvet lidt mere igennem. 

Det hele var gennemtænkt, da selve skolen også var pyntet op i det tema som musicalen var bygget på. I pausen havde de lavet en "bar" hvor man kunne købe en masse lækkerier, samt der var et hjørne, hvor man kunne få lavede "tatoveringer" 

Selvom det rockede tema ikke falder i alles smag, synes vi det var en god oplevelse, og vi fik meget ud af at se det. Vi blev positivt overrasket, da vi troede det var amatørskuespil, men det var det tværtimod. 

Skrevet af Ester, Sofie og Clara

1 kommentar:

  1. Anonym1/3/16

    Det var af Filmen Rock of ages :D

    SvarSlet

Skriv, hvad du synes om denne artikel.