18 marts, 2015

Lærer stopper efter mange års hårdt arbejde


Daniel Kielberg Larsen


Daniel Larsen stopper efter mange år på Nyborg Friskole.

Vi har haft et lille interview med Daniel Larsen som er klasselærer i 8.c
og 9.a. Vi spurgte ham om nogle spørgsmål, angående hans nye job.
Han har valgt at skifte job, som afdelingsleder i CFD som står for center for døve, for at prøve noget nyt, få nogle nye udfordringer, og komme ud af de faste rammer som skolelærer.
Igennem hele interviewet virkede Daniel lidt ukoncentreret og useriøs, da emnet er meget følelsesladende og det er meget svært for ham at snakke om.”Det her er meget svært for mig”

Daniel forklarer højt og tydeligt at det er eleverne, især hans 8 klasse, som han kommer til at savne allermest ved sit nye job.
Han nævner, med sorg i stemmen, at han hver dag vågner med tanken i hovedet om at han skal stoppe, som for tårerne frem i hans øjne, og må nu lære at leve med konsekvenserne for den beslutning han har taget som vil forandre hans liv på rigtig mange måder.

”Jeg må nu lære at leve med konsekvenserne”

Afsked:
Da Daniel skulle fortælle sine to klasser om denne nyhed, begyndte Daniel personligt at græde da hans 8. klasse nægtede at snakke med ham.
Hvorimod han fortæller at hans 9. klasse blev meget frustreret da afgangsprøverne er lige om hjørnet.
Men han siger dog, at begge klasser er på sådan et højt niveau fagligt og socialt, at et lærerskift ikke ville påvirke deres indlæring.

Familielivet:
Han udtaler at der ikke kommer til at ske nogle vilde forandringer i hans familieliv, da hans arbejdsdag ligger fra 8.00-16.00.
Han mener dog at han kommer til at arbejde en hel del mere end han gør på Nyborg Friskole, selvom han selv mener at han har arbejdet både morgen middag og aften her på skolen, plus at han tilsyneladende underviser i RIGTIG mange timer.

”Det ville have været fedt at have haft jer i 9”

Mens Daniel tager sine briller af og tørrer de resterende tårer væk fra øjnene, udtaler han at det kunne have været super fedt at have fortsat endnu et år på Nyborg Friskole og føre hans 8 klasse til afgangseksaminerne.


Skrevet af Sofie og Clara 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv, hvad du synes om denne artikel.