04 marts, 2015

Uge 6 en uge med spænding


Her på Nyborg Friskole har alle elever fra 7-9 klasse haft seksualundervisning. Ifølge mange elever på Nyborg Friskole har det været en læringsrig uge. Ugen har stået på en masse forskellige undervisningstimer med emner som alt fra kærlighed og romantik til sex og prævention.  Vi har spurgt en masse elever fra skolen om hvad de syntes.

Vi har interviewet en anonym og svarene passer meget godt til vores indtryk af ugen. Personen synes ugen har været meget lærerig. En af tingene som han synes var specielt sjovt, var når klassen fik et dilemma og man skulle fortælle hvad man synes personen skulle gøre ved problemet. Dilemmaerne kunne være alt fra hvad man skulle gøre første gang under samleje til hvad man skulle gøre når ens kæreste slog op.
Personen vi interviewede synes det var rigtig sjovt at komme ud med sin egen mening. Desuden syntes han det var rigtig sjovt da de havde kondomstafet. På skolen virker det som om at det igen og igen er pigerne der vinder i denne stafet.

Vi spurgte, hvorfor han troede, pigerne altid vandt og han mente, det var fordi de var vant til at gøre det. Til slut fortalte han at der for nogen nok var en meget grænseoverskridende uge, både for drenge og piger.

skrevet af Gustav, Kristian, Magnus og Magnus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv, hvad du synes om denne artikel.