22 april, 2015

Kendt youtube fra Nyborg friskole

Andreas er elev på Nyborg Friskole, og kendt youtuber i sin fritid. Han har næsten 200.000 der følger ham, og ca. 30. mio afspilninger på sin kanal ''Underground''. Han begyndte at finde interesse i det i 7. klasse.
Det startede med at der var en skolecomputer, hvor han blev sat til at lave noget mærkeligt, fordi han ikke rigtig kunne være med til det de andre i klassen lavede. På computeren fandt han et musikprogram, som han fandt udvidelser til, og begyndte at tage det mere og mere seriøst. Han åbnede så sin kanal, som en fritidsinteresse, og så begyndte flere og flere at følge ham. Han siger dog at, der gik et år før han havde de første 500 følger, men så begyndte det at gå stærkt.

Andreas siger at det er meget svingende, hvor lang tid en video tager at producere. Det kan tage et sted mellem 8 timer og 14 dage, uden at det er sikkert det kan bruges.
Han får sin inspiration ved at høre til andet rapmusik, der har et fedt beat. Eller af andre youtuberes musikvideoer og får ideer til ny musik.
Andreas får ikke rigtig hjælp til musikken men han har en form for manager, der hjælper ham med at sætte animationen op på hans videoer.
Han er også begyndte at tjene penge på det, men fordi han er under 18 får han ikke mere end 500 kr om måneden, men når han bliver 18 kan han tjene omkring 5000 kr hvis antallet af følgere bliver ved med at stige.

Andreas er i gang med at spare op til en gamecomputer, fordi han gerne vil begynde at lave gamevideoer. Han bruger to japanske programmer og et dansk til at lave videoer, som han har fundet gennem en anden youtuber. Han har snakket med en, som har haft har kontakt til Razer, som han også gerne ville have som sponsor når han selv begynder at lave gamevideoer. Andreas har dog selv haft sponsorere, som Pepsi og et møbelfirma. Han kunne godt tænke sig at leve af at lave musik på fuldtid, hvis hans kanal bliver ved med at vokse som den gør nu. Hans egen yndlingsnummer er noget, der hedder ''Two steps from hell'', som er noget dramatisk musik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv, hvad du synes om denne artikel.