05 oktober, 201610. klasse gør det igen


Traditionen tro, havde 10. klasse film uge på Nyborg Friskole i uge 39. De blev delt ud i grupper, hvor de skulle producere en film helt fra bunden af. Rollerne blev tildelt: Instruktør, kameramand, klipper og skuespillerne. Torsdag aften overnattede de her på skolen for at lægge sidste hånd på deres film, og fredag formiddag viste de filmene de havde lavet til udskolingen. Denne gang løb filmen "Forsvind" med sejren. Forsvind er lavet af Thomas Munch og hans crew.

3 kommentarer:

 1. Anonym6/10/16

  FUCK EN LORTE ARTIKEL MAN. DET ER DET VÆRSTE LORT JEG NOGENSINDE HAR LÆST!!!!! MUNCH WHAT THE FUCK HAN HEDDER MUNK!!!!! OG FORRESTEN HVAD SKER DER FOR BILLEDET DER ER MILAN I BAGRUNDEN(KASTER OP):( DESUDEN VAR DET VERDENS VÆRSTE FILM NOGENSINDE. BEGYND OG LAV NOGET BEDRE JOURNALISTIK TAK!!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Anonym6/10/16

   MEN MUNK ER FLOT :) OG DER ER EN GOD GRAMMATIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Slet
 2. Er ked af det er den retorik der bliver brugt her. Der er en gruppe elever, der gør sig umage med at lave denne netavis.. Kritik modtages, men vi forventer konstruktiv kritik.. Skriv dit navn i stedet for at være anonym, så vi kan have en ordentlig dialog. Tak!

  SvarSlet

Skriv, hvad du synes om denne artikel.