05 oktober, 2016

Starten på noget nyt!

Interview med Louise
Hvordan er det at starte som forholdvis ny vikar på Nyborg friskole?
Hun synes både elever og lærere har taget godt imod hende, hun har følt sig velkommen. Hun er utrolig glad for at eleverne har været, og stadig er meget interesseret i, hvad hun siger i timerne. Hendes første indtryk var, at alle er meget engagerede, både lærere og elever på Nyborg Friskole. Hun sammenligner meget med hendes egen skolegang, hvor de konkurrerede om hvem der var bedst til at drille vikaren i timerne.

Har du en anden fremtid end at arbejde på Nyborg friskole?
Hun vil gerne være udlandskorrespondent. Hun har allerede rejst i mellemøsten, som er hendes hoved interesse. Hendes nye fremtid er at sætte fokus på hendes interesse i at være udlandskorrespondent. Hun går en del op i FN og EU´s politikeres meninger omkring mellemøsten. Det er jo også en del oppe i medierne, siger hun smilende.

Har du haft Jens´ klasse? Hvordan var det?
Hun har haft Jens´ klasse to gange indtil videre. Det har været hyggeligt nok. De har lavet en slags aftale om, at når hun har klassen, er hun vikar ikke storesøster.

10 sjove facts om Louise
1) Hun var konkurrencesvømmer som barn.
2)Hun kan windsurfe, men hendes bror er dog forholdsvis bedre, siger hun.
3)Hendes yndlingsfarve er rød.
4) Hun har boet i London i 3 år.
5) Hun har fødselsdag den 3 Januar.
6) Hun har engang farvet sit hår knald rødt.
7)Hendes efternavn er bornholmsk, det stammer fra 1500-tallet. Hendes efternavn er Kofoed-Dam.
8)Hun er 1,62 høj.
9)Hun kan hverken pifte eller fløjte, hun synes det kan være et stort problem hvis hun skal have kontakt til en stor mængde mennesker, siger hun og griner.
10) Når hun underviser i tysk, lærer hun ligeså meget som eleverne.

En lille del af Louises liv
- Louise har ikke været elev selv på NF, men hun har en lillebror der går i 9 C. Hun har en lillesøster der har gået på Nyborg Friskole, men går på gymnasiet nu. Louise er 21 år,
 Hun har læst på universitet i London, hun har læst til journalist. Hun ville gerne være journalist, men hun ville gerne prøve noget andet, og tjene penge ved at arbejde på Nyborg friskole,
 også for at arbejde med mennesker, for hun har altid kunne lide at lære og gå i skole. Hun har gået på Skovpark Skolen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv, hvad du synes om denne artikel.