21 januar, 2015

Danmark skuffer til VM


Danmark skuffer til VM

Forventningerne til Danmark var tårnhøje da VM startede, men spillerne og den nye landstræner Gudmundur Gudmundsson klarer sig ikke så godt som håbet. Allerede i første kamp mod Argentina skuffede Danmark med en uafgjort, selvom de var foran med 6 mål. Derefter ventede Saudi-Arabien, og vi vandt med 20 mål.

Kampen mod Tyskland så svær ud fra start af. Efter deres gode præstationer mod Rusland og Polen, vidste danskerne at det ville blive en udfordrende kamp. De endte med at spille uafgjort selvom Danskerne var favoritter. Der var dog et tvivlsomt mål hvor tysklands fløj Uwe Gensheimer løb gennem feltet og fik scoret et mål. Hvis målet ikke var blevet anerkendt kunne det have ført til dansk sejr.

Selvom de ligger nummer to med 1 point bag Tyskland er det ikke godt, da de to svære modstanderne Polen og Rusland venter i de to næste kampe. Selvom de første fire fra hver gruppe går videre ville det være godt at kunne blive nummer et men det kræver at Argentina eller Saudi Arabien kan tage point fra tyskerne.

Vi tror dog stadig på at vi i hvert fald når til semifinalerne, men håber på guldet efter Danmark har floppet de sidste to år i finalerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv, hvad du synes om denne artikel.